چگونه استوری اینستاگرام را از همه جز یک نفر پنهان کنیم

0
40
چگونه استوری اینستاگرام را از همه جز یک نفر پنهان کنیم
ارسال روال روزانه خود در استوری اینستاگرام در بین کاربران رایج است.

اینستاگرام یک شبکه اجتماعی محبوب در سراسر جهان است. و یک بستر عالی برای کاربران برای تعامل با یکدیگر و به اشتراک گذاشتن داستان ها ، تصاویر و فیلم ها است. اکنون که اینستاگرام به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است ، ارسال روال روزانه خود در استوری اینستاگرام در بین کاربران رایج است.

استوری های اینستاگرام قلب و روح این پلتفرم هستند. ما از به اشتراک گذاری به روزرسانی های روزانه داستان خود لذت می بریم. با این حال ، اگر تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام نبود ، در به اشتراک گذاشتن محتوا در آن مردد بودیم. ما معمولاً استوری اینستاگرام را از یک یا دو نفر مخفی می کنیم در حالی که آن را برای بقیه قابل مشاهده می کنیم. اگر بخواهیم روند رویدادها را تغییر دهیم ، چطور؟ شاید بخواهیم فقط یک نفر استوری ما را ببیند، و برای بقیه مخفی باشد.

چگونه می توان استوری اینستاگرام را از همه به جز یک نفر پنهان کرد

خوشبختانه ، اینستاگرام به شما امکان می دهد داستانهای خود را از دنبال کنندگان خود مخفی کنید و حتی می توانید لیستی از دوستان نزدیک ایجاد کنید که می توانند داستان شما را ببینند. بنابراین اجازه دهید به طور مفصل در مورد چگونگی پنهان کردن داستانها از همه به جز یکی بحث کنیم.

روش 1: از گزینه Hide Story استفاده کنید

روش اول مستلزم فرایند استاندارد پنهان کردن داستانها از دیگران است. یعنی ، باید به تنظیمات اینستاگرام بروید و انتخاب کنید که می خواهید داستان خود را از چه کسانی پنهان کنید.

مرحله 1: برنامه Instagram را راه اندازی کرده و به صفحه نمایه خود بروید. در بالا ، روی نماد سه نوار ضربه بزنید. از منوی کشویی Settings را انتخاب کنید.

مرحله 2: Privacy و سپس Story را انتخاب کنید.

مرحله 3: در بخش Hide Story From ، افراد را انتخاب کنید.

مرحله 4: دنبال کنندگان شما به شما نمایش داده می شوند. روی انتخاب کنار نام هر فرد ضربه بزنید تا آنها را به صورت جداگانه انتخاب کنید. بله ، شما باید همه را به صورت دستی انتخاب کنید.

اینستاگرام هنوز گزینه select-all را ندارد. شخصی که می خواهید داستان را به او نشان دهید انتخاب کنید. در نهایت ، در مورد Android ، روی نماد چک در بالا ضربه بزنید. در iPhone ، دکمه Done را فشار دهید.

روش 2: اعمال فهرست دوستان نزدیک

مرحله 1: در صفحه نمایه برنامه Instagram ، روی نماد سه نوار در بالا ضربه بزنید. دوستان نزدیک را انتخاب کنید.

مرحله 2: شخصی را که می خواهید به لیست خود اضافه کنید جستجو کنید. اگر نمی خواهید دیگران داستان شما را ببینند ، آنها را از لیست حذف کنید. سپس دکمه Done را فشار دهید.

مرحله 3: به صفحه اصلی برنامه Instagram بروید و روی نماد دوربین در بالا ضربه بزنید یا روی Your Story ضربه بزنید.

مرحله 4: یک عکس جدید بگیرید یا یکی را از گالری انتخاب کنید. می توانید آنها را متناسب با نیاز خود تغییر دهید. سپس ، در پایین ، روی دکمه Close Friends ضربه بزنید. فقط شخص منتخب قادر به مشاهده داستان خواهد بود.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

1 + پانزده =