چگونه پیام های دایرکت اینستاگرام را غیرفعال کنیم

0
9
چگونه پیام های دایرکت اینستاگرام غیرفعال کنیم
بعضی اوقات پیام های دایرکت ما را خسته می کند و می خواهیم مدتی آن را قطع کنیم

اینستاگرام امروزه از محبوب ترین سیستم عامل های رسانه های اجتماعی است. اینستاگرام که در ابتدا به عنوان یک برنامه اشتراک عکس و فیلم توسط کوین سیستروم و مایک کریگر ساخته شده بود ، به یک پلتفرم اجتماعی برجسته تبدیل شد که به کاربران خود کمک می کند تا به روزرسانی های خود را به راحتی انجام دهند.

سیستم پیام مستقیم  دایرکت اینستاگرام ، اگرچه به ما امکان گپ زدن با دوستان و همه افراد در اینستاگرام را می دهد ، اما بعضی اوقات را خسته می کند و می خواهیم حداقل مدتی آن را قطع کنیم. اما آیا می توانید این کار را انجام دهید؟پاسخ بله است ، در صورت تمایل می توانید پیام های مستقیم را در اینستاگرام غیرفعال کنید.

چگونه پیام های دایرکت در اینستاگرام غیرفعال کنیم

در اینجا ذکر این نکته حائز اهمیت است که اگرچه اینستاگرام یک بستر رسانه ای اجتماعی بسیار مفید و راحت است ، اما شما نمی توانید ویژگی Direct Message را کاملاً خاموش کنید. با این حال ، اگر فکر می کنید گام بعدی برای انجام این کار چیست ، باید اعلام کنیم که فقط چند راه حل وجود دارد که می توانید برای غیرفعال کردن این ویژگی اینستاگرام استفاده کنید. بنابراین ، می توانید مطمئن باشید که اگر مراحل زیر را طی کنید ، از پیام های دایرکت در اینستاگرام خلاص می شوید .

تغییر مشخصات خود به نمایه خصوصی

به یاد داشته باشید تا زمانی که نمایه شما عمومی است ، می توانید همه پیام ها را بدون تبعیض دریافت کنید هیچ کس برای ارسال آنها به تأیید شما  احتیاج ندارد.

اکنون ، اگر نمایه خود را به یک نمایه خصوصی تبدیل کنید ، فقط دنبال کنندگان شما می توانند به طور مستقیم به شما پیام دهند و همچنین باید پیام های آنها را تأیید کنید. در اینجا می توانید نمایه خود را خصوصی کنید. با این حال ، باید به خاطر داشته باشید که اگر حساب Creator دارید ، نمی توانید آن را خصوصی کنید.

اگر از دستگاه Android یا iOS استفاده می کنید ، می توانید این مراحل را در زیر دنبال کنید:

برنامه Instagram را از دستگاه خود باز کنید.

با ضربه زدن روی نماد نمایه ، به نمایه خود بروید.

بعد ، باید روی (سه خط افقی) ضربه بزنید.

سپس ، باید روی گزینه Settings ضربه بزنید.

گزینه حریم خصوصی را انتخاب کنید.

اکنون ، باید سوئیچی را که در کنار حساب خصوصی ظاهر می شود ، لمس کنید.

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

14 + 18 =